Bezpečné budovanie a ochrana obchodných vzťahov - Mihóková, Daniela
Prostriedky na budovanie a ochranu obchodných vzťahov - obchodné úverové informácie, monitorovacie služby. Hodnotenie obchodného rizika krajín - a-rating, a-rating vybraných krajín SVE za roky 2002-5. Hodnotenie obchodného rizika firiem - BONITA. Ohodnotenie BONITY firiem - a-rating SCORE. Vyhodnotenie bonity. Dnes špecializované spoločnosti ponúkajú plne automatizované služby pre monitorovanie a spracovanie obchodných informácií, vyhodnotenie bonity a platobnej morálky firiem, čím podporujú u firiem prijímanie proaktívnych opatrení, zameraných na rýchlu reakciu na kritické udalosti. Aktuálne informácie umožňujú podnikateľským jednotkám sústrediť sa na reálnych potenciálnych partnerov.