"Amodalizmus" v doprave ako trend globálneho obchodu 21. storočia - Hansenová, Heda
Vplyv globálneho obchodu na sektor dopravy a logistiky. Amodalita v doprave ako nová komerčná kvalita prepravného trhu. Príčiny vzniku amodality v nákladnej doprave. Meniace sa podnikateľské prostredie podľa Portera a Coyla. Zmeny v sektore dopravy a logistiky. Úloha amodality v globálnych zásobovacích reťazcoch (Global Supply Chain). Amodalizmus a logistické podniky - "LP" obchodníci.