Finančné deriváty ako predmet účtovníctva podnikateľov - Šlosárová, Anna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Forwardy, futurity a opcie. Zložený finančný derivát. Prvotné a nasledujúce ocenenie derivátu. Účtovacie predpisy na účtovanie o derivátoch. Ilustračné príklady.