Dovoz z Ázie zostáva otvorený - Košťál, Daniel
Trh s obuvou na Slovensku a v EÚ. Vývoz obuvi do zahraničia vzrástol v 1. štvrťroku 2006 o 16 percent. Kvalita smeruje na západ. Dovoz z Číny a Vietnamu. Je žiadúce definitívne vyriešiť otvorenú problematiku antidumpingu, kvót a colnej politiky na úrovni EÚ a WTO.