Zamerané na mládež - Chvojka, Milan
Bankové služby pre mládež. Vysokoškoláci ako zaujímavý segment pre banky. Výhody len do 26 rokov. Bankové poplatky bonusom. Využívanie elektronického bankovníctva. Úver na šudijný pobyt. Študentský pôžičkový fond.