Subjekty poistného trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Úlohy, význam, postavenie a hlavné znaky subjektov poistného trhu. Charakteristika poistného trhu. Subjekty ponuky na poistnom trhu. Subjekty dopytu na poistnom trhu. Dohľad na poistným trhom.