Legendárny Guinness stojí na rázcestí - Pressburg, Adrian Peter
Tmavé pivo Guinness ako neodmysliteľná súčasť obrazu Írska. História výroby ťažkého a tuhého čiže "stout" piva. Svetové prvenstvo v pivovarníctve v r. 1914. Súčasná obava z nasýtenosti trhov. Nádej vkladaná do Číny, Latinskej Ameriky a Afriky. Slávna kniha rekordov.