Transformačné zmeny funkcie nákupu výrobných podnikov Slovenskej republiky - Kita, Jaroslav
Prezentácia výsledkov prieskumu realizovaného na území Slovenskej republiky vo výrobných podnikoch rôznych odvetví. Charakteristiky funkcie nákupu. Konkurenčná výhoda nákupu. Spôsob riadenia nákupu. Nákupná politika. Vzťah medzi existenciou nákupnej politiky a systémom merania výkonnosti útvaru nákupu. Kritéria, ktoré by mohli ovplyvniť fungovanie a efektívnosť organizácie nákupu v podnikoch.