Emisné kvóty podľa IAS/IFRS - ako ďalej? - Krupová, Lenka
Otázka účtovania a vykazovania emisných kvót podľa IAS/IFRS zostáva otvoreným problémom. Prístup IASB. Kvóty v účtovnej závierke. Metóda čistého záväzku. Obchodovanie s kvótami. Úvahy. Ako ďalej? Kvóta ako finančný nástroj. Nový štandard pre krátkodobé nehmotné aktíva získané od vlády obchodované na verejných trhoch. Príklady