Výsledky prieskumu spokojnosti občanov so službami bánk v SR - Litomerický, Juraj
Informácia o prieskume spokojnosti klientov bánk na Slovensku s poskytovanými službami.Výskum realizovali anketári v rôznych okresoch Slovenska. Výsledky prieskumu.