Medzinárodné audítorské štandardy ISA 250 - Posudzovanie zákonov a predpisov pri audite finančných výkazov - Farkaš, Richard
ISA 250 - Posudzovanie zákonov a predpisov pri audite finančných výkazov. Zodpovednosť manažmentu za dodržiavanie (compliance) právnych predpisov. Audítor je zodpovedný za posudzovanie dodržiavania právnych predpisov. Postup audítora pri zistení nedodržiavania právnych predpisov. Oznámenie nedodržiavania právnych predpisov. Odstúpenie od zákazky.