Podnikanie v cestovnom ruchu ako spôsob riešenia vlastnej nezamestnanosti - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Strata zamestnania a nemožnosť zamestnať sa ako vážny psychický problém. Ekonomické dôsledky. Možnosti pre začatie podnikania v oblasti cestovného ruchu na Slovensku.