Nefinančné ukazovatele a ich vplyv na prosperitu podniku - Trenčiansky, Otto
Pojem nefinančné aspekty podnikania. Záujmové skupiny. Stakeholder a investor. Externé záujmové skupiny. Rozdiely medzi externými a internými nositeľmi záujmov. Klasifikácia externých nositeľov záujmov.