Zdravotníctvo - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Ako podnikať v zdravotníctve. Úspech v zdravotníctve. Kto sa má dobre. Hotovosť alebo poisťovne. Súkromné ambulancie. Privátni investori pomáhajú naprávať trh.