[Marketing v politike] - Strážovská, Helena
Recenzia na publikáciu od autorskej dvojice A.Štensová a V Pčolinský: Marketing v politike. Kniha je rozčlenená do 6. kapitol - Politika a jej prvky, marketing v politike, nástroje marketingu, marketingová komunikácia a etické aspekty pôsobenia médií.