Globalizácia svetových trhov a jej dopad na slovenskú ekonomiku - Baláž, Peter
Slovenská ekonomika a proces globalizácie. Významné zmeny v rozvojových stratégiách v oblasti hospodárskej politiky. Vstup SR do EÚ. Najdôležitejšie ciele prepojené so začlenením SR do európskych integračných štruktúr.