Zmeny v legislatíve audítorstva na Slovensku ako predpoklad realizácie audítorskej činnosti - Cibáková, Beata
Zmena postavenia auditu v novom ekonomickom systéme. Orientácia auditu z európskeho celosvetového pohľadu. Rozvoj audítorstva na Slovensku.