Výmenné relácie v zahraničnom obchode - Donoval, Milan
Výmenné relácie (terms of trade) ako jeden z najvýznamnejších ukazovateľov kvality zapojenia krajiny do medzinárodnej deľby práce. Matematické vyjadrenie výmenných relácií. Hodnotenie vývoja výmenných relácií v SR. Hodnotenie vplyvu výmenných relácií na vývoj ekonomiky.