Harmonizovaná menová a banková štatistika Národnej banky Slovenska Bilančná štatistika peňažných finančných inštitúcií ako základ na výpočet menových agregátov podľa metodiky Európskej centrálnej banky - Brziaková, Ivana
Prezentácia metodiky tvorby agregovanej a konsolidovanej bilancie tvorenej za sektor peňažných finančných inštitúcií.Ich význam ako zdroj informácií na zostavenie a výpočet menových agregátov podľa požiadaviek Európskej centrálnej banky.