Reklamní dárky ve světle paragrafů - Kůta, Petr
Rešpektovanie predpisov pri výrobe a rozdávaní reklamných predmetov. Pravidlá pouličnej reklamy. Zákaz pouličnej reklamy v historickom centre Prahy. Problematika reklamy na lieky. Reklamné darčeky určené pre zdravotníkov. Zákon o dani z pridanej hodnoty a reklamné predmety.