Výzkum marketingové komunikace: Analýza cílových skupin - Vysekalová, Jitka
Výskum ako prostriedok na získanie spätnej väzby v masovej komunikácii. Hlavné charakteristiky cieľovej skupiny výskumu. Typológie - rozdelenie osôb na základe určitého kritéria alebo znaku. Dominancia "kultúry mladých". Trhový segment vo veku 50+. Zvláštna skupina - deti.