knowledge of economics and business ethics in the teaching process - Drozen, František
Príspevok sa zaoberá problémom podnikateľskej etiky vo výukovom procese. Podáva historický pohľad na klasickú a súčasnú interpretáciu pojmu etika. Autor sa zamýšľa nad zavedením predmetu podnikateľská etika do učebných osnov.