Význam a uplatňovanie marketingu v agropotravinárskom sektore krajiny v procese globalizácie - Chebeň, Juraj
Marketing v agropotravinárskom sektore v procese globalizácie. Súčasné uplatňovanie marketingu v agropotravinárskom sektore. Empirický prieskum a jeho výsledky. Vybrané ukazovatele štruktúry podpory agrokomplexu SR za obdobie rokov 1991-2002.