Vývoj balenia a kvalita tovaru - Kačeňák, Igor
Informácia o nových prístupoch vo vývoji obalov potravín s prihliadnutím na požiadavky členov reťazca od výroby po spotrebiteľa. Klasifikácia potravín. Požiadavky výrobcov potravín na vývoj obalov. Požiadavky obchodu na vývoj obalov. Požiadavky spotrebiteľov na balenie potravín. Konkrétne aplikácie vývoja obalov a spôsobov balenia.