Systémy manažérstva kvality podľa noriem ISO 9000:2000 - Karkalíková, Marta
Zásady systému manažérstva kvality. Požiadavky na systém manažérstva kvality. Aplikácia zásad manažérstva kvality. Normy ISO 9000:2000.