Nové trendy v mobilnej telekomunikácii - Kastl, Daniel
História mobilnej komunikácie. Súčasné možnosti komunikácie a služby dnešných mobilných telefónov. Možnosti použitia mobilných telefónov. Služby v sieti. Mobil alebo pevná linka - komparatívna analýza nákladov mobilnej a stacionárnej komunikácie v podniku. Vzťah štruktúry komunikačných prostriedkov k organizačnej štruktúre podniku. Pripojenie na internet. Nové trendy a vízie v oblasti mobilnej komunikácie.