Služby distribučného kanála s nábytkom z hľadiska slovenských zákazníkov - Kita, Pavol
Služby ako prvok stratégie diferenciácie distribučného kanála. Typológia služieb distribučného kanála. Názory slovenských zákazníkov na služby existujúcich distribučných kanálov a ich očakávaní. Prezentácia výsledkov prieskumu v tejto oblasti