Technické rezervy - základ ekonomickej prosperity poisťovne - Schreterová, Ingrid
Charakteristika technických rezerv v poisťovníctve. Podiel celkových technických rezerv na pasívach. Poradie jednotlivých druhov technických rezerv na základe veľkosti. Podiel celkových technických rezerv na finančnom umiestnení. Umiestnenie prostriedkov finančného umiestnenia. Porovnanie situácie v SR so zahraničím.