Suverenita štátu a niektoré otázky jej obmedzení - Azud, Ján
K pojmu suverenity štátu, jej obmedzení či prenosu. Právna literatúra k otázke obmedzenia suverenity štátu. Subjektivita štátu podľa medzinárodného práva. Niektoré právne a faktické obmedzenia suverenity štátu.