Význam a úlohy terénneho prieskumu pri realizácii vedeckovýskumných projektov v cestovnom ruchu - Eliašová, Darina
Charakteristika a osobitosti terénneho prieskumu v cestovnom ruchu. Kvantitatívny a kvalitatívny výskum. Metodológia a technika prieskumu. Zásady pri vypracovaní dotazníka. Tri etapy terénneho prieskumu. Význam terénneho prieskumu vo výskume cestovného ruchu.