Základné etické princípy v marketingovej komunikácii - Grančičová, Katarína, 1967-
Význam a prínosy marketingovej komunikácie. Marketingová komunikácia plní aj určité funkcie vo vzťahu k verejnosti. Negatívne prejavy v marketingovej komunikácii - klamlivá reklama, superlatívna reklama, porovnávacia reklama, obťažovanie zákazníkov, podprahová reklama. Základné etické princípy v marketingovej komunikácii. Uplatňovaním etických princípov vo svojej každodennej praxi firma môže dosiahnuť podnikateľský úspech a v konečnom dôsledku aj zisk.