Intermodality - transportation solution for global trade - Hansenová, Heda
Globálny obchod a modality dopravy. Obchodný boom a požiadavky na dopravu medzi ASEAN + 3 (Južná Kórea, Japonsko, Čína) a Európskou úniou. Možnosti nákladnej dopravy na cestách medzi ASEAN + 3 a Európskou úniou. Intermodalita - kombinácia rôznych spôsobov dopravy za účelom lepšieho prepojenia.