Zabezpečenie konkurencieschopnosti cestovného ruchu na Slovensku prostredníctvom inovačnej aktivity ekonomických subjektov - Kubičková, Viera, 1970-
Príčiny neuspokojivého vývoja cestovného ruchu na Slovensku. Dôležitosť inovácií v procese produkcie konkurencieschopných služieb. Výsledky výskumu realizovaného organizáciou World Travel and Tourism Council a Výskumným inštitútom cestovného ruchu pri Univerzite v Nottinghame, ktorý porovnáva údaje v 200 krajinách sveta.