Využívanie progresívnych princípov celoživotného vzdelávania v praxi vzdelávacej inštitúcie - Porvazník, Ján
Rozvíjanie spôsobilosti vykonávať pracovnú pozíciu celoživotným vzdelávaním. Portfólio vzdelávacích aktivít v Centre ďalšieho vzdelávania Ekonomickej univerzity v Bratislave. Využívanie progresívnych foriem vzdelávania. Skúsenosti so zahraničnými vzdelávacími projektami. Projekty spolufinancované Európskym sociálnym fondom.