Možnosti získania konukrenčnej výhody v oblasti kvality - Mlákay, Jozef
Získavanie konkurenčnej výhody cez kvalitu je založené na fungujúcom systéme manažérstva kvality a využívaní štatistických metód rozhodovania v celom procesnom systéme organizácie pri tvorbe a realizácii svojich hmotných a nehmotných produktov. Procesný prístup manažérstva kvality. Štatistické metódy rozhodvania v oblasti kvality.