Výživové ciele v SR a možnosti ich realizácie - Pachingerová, Mária
Výživa a zdravotný stav obyvateľstva ako základný argument ich racionalizácie. Národný program podpory zdravia a Program ozdravenia výživy. Plnenie Programu ozdravenia výživy v SR. Aktivity Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. Aplikácia výživových kritérií do spoločného stravovania.