Vzdelaná pracovná sila ako nástroj rozvoja konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov - Pavlík, Adrián
Potreba vzdelávania ako kľúčová otázka z hľadiska úspechu podniku na trhu. Slovensko a problémy v oblasti trhu práce. Význam mobility pracovnej sily. Problém vzdelanej pracovnej sily.