Procesy premeny podnikateľského prostredia a ich vplyv na konkurenčnú schopnosť malých a stredných podnikov - Pavlík, Adrián
Zmena ekonomického a spoločenského prostredia v dôsledku globalizácie. Výzvy pre nové podnikateľské prostredie. Veda a výskum ako motor inovácií.