Dištančné vzdelávanie a e-learning - Poláček, Marian
Dištančné vzdelávanie ako nová forma získavania poznatkov a vedomostí. Charakteristické znaky dištančného vzdelávania. Formy a prostredie dištančného vzdelávania. E-learning.