Učenie a stratégia nákupného rozhodovania spotrebiteľa - Richterová, Kornélia
Pravidlá rozhodovania, ktoré reprezentujú stratégie používané spotrebiteľmi pri nákupnom rozhodovaní a výbere z posudzovaných alternatív. Vzťah medzi učením a pravidlami rozhodovania slovenského spotrebiteľa pri nákupe potravín.