Trendy v poistnom krytí životných rizík - Krátka, Zuzana, 1968-
Životné poistenie ako nástroj finančnej eliminácie negatívnych dôsledkov životných rizík. Stručná charakteristika a sumarizácia súčasného stavu a nových trendov v oblasti poistného krytia životných rizík a naznačenie možností jeho ďalšieho vývoja. Životné poistenie ako významná alternatíva riešenia súčasnej krízy štátnych penzijných systémov vo svete.