Moc v řízení podniku - Kapoun, Josef
Legalita moci a jej hranice. Mocenský systém v podniku. Veľkosť a rozsah moci. Formálne a neformálne zdroje moci. Prostriedky moci. Symboly a výsady moci. Účinnosť moci. Kontrola moci. Možnosti obrany proti zneužívaniu moci. Lojálnosť podriadených k nadriadeným.