Výskum ideálnych a reálnych hodnôt v rámci organizačnej kultúry - Lašáková, Anna
Základom efektívneho fungovania organizácie je kongruencia ideálnych, resp. odhalených a reálnych, resp. skrytých a zažitých hodnôt, ktoré v organizácii pôsobia. Analýza niekoľkých modelov štruktúry organizačnej kultúry.