Porovnanie celkovej štruktúry spotrebných výdavkov na Slovensku a v ostatných krajinách Európskej únie - Roháčová, Eva
Porovnanie celkovej štruktúry spotrebných výdavkov v rámci Slovenska a následné porovnanie s ostatnými krajinami Európskej únie. K tomuto cieľu poslúžilo výberové zisťovanie rodinných účtov, ktoré sa realizuje v celom priestore krajín EÚ-25. Informácie o štruktúre výdavkov domácností sú dôležité aj pri vytváraní celkového obrazu o životnej úrovni obyvateľstva.