Osobitosti podnikania vo vidieckom cestovnom ruchu v Rakúsku - Strážovská, Ľubomíra
Všeobecné východiská podnikania podnikateľských subjektov v Rakúsku. Najbežnejšie právne formy, ktoré volia podnikatelia v Rakúsku. Einzelfirma - podnik samostatného podnikateľa. Rodinné podnikanie a cestovný ruch. Rodinné podnikanie v Rakúsku a súčasné zmeny.