Európska ústava a budúcnosť Európskej únie - Šíbl, Drahoš
Ústava ako jednotný základ Európskej únie. Revízia inštitucionálneho rámca. Klasifikácia právomoci Európskej únie. Sloboda, bezpečnosť, spravodlivosť, spoločná zahraničná a bezpečnostná politika.