E-Government na Slovensku - Škvarčeková, Oľga
Informatizácia spoločnosti ako proces prieniku informačných a komunikačných technológií do všetkých oblastí spoločenského, politického a hospodárskeho života. Informatizácia verejnej správy- e-Government. Hlavné ciele e-Governmentu. E-Government na Slovensku.