Veľká Británia - Novoveská, Saša
Stručná orientácia pred vstupom na zahraničný trh. Teritoriálne informácie o Veľkej Británii. Sviatky. Úradné hodiny a predajný čas. Miestne zvyklosti.Ekonomické a obchodné informácie. Dôležité odvetvia. Štatistiky a trendy. Legislatíva, dane a poplatky. Distribučné kanály. Obchodné príležitosti.