Inovácie a globálne zmeny v ekonomike - Tuma, Miroslav
Systémové kauzality podnikateľského správania organizácie. Charakter pôsobenia a klasifikácia nositeľov zdrojov podnikateľského správania organizácie. Vplyv okolia na vnútorné prostredie organizácie. Podmieňujúce faktory plánovania inovácií. Virtuálne plánovanie inovácií. Globálna realita zmien. Tempo radikálnych zmien a proinovačná klíma podniku.