Model elektronickej komunikácie firmy, výhody a nevýhody - Červenka, Peter, 1976-
História elektronickej komunikácie. Komunikácia vo firme, súčasne a prichádzajúce možnosti komunikácie. Interná komunikácia. Technológie vnútropodnikovej elektronickej komunikácie. Externá komunikácia. Technológie externej elektronickej komunikácie. Elektronická komunikácia je v súčasnosti jedným z najdôležitejších nástrojov činnosti modernej firmy.